Kategóriák
 
 
 
 
Szalagszeparátorok
 
 

Szalagszeparátorok

Felfüggesztett mágneses szeparátor rendszerek főleg felhasználásra szánt hulladék kezelése a települési hulladék feldolgozása, műanyag, fa, bányászat. Ezek a típusú szeparátor kialakításuk folytán elég mély mágneses mező, hogy húzza a ferromágneses szennyeződések nagyobb mélységekben (szükséges nagy mennyiségű anyag áramlás). Az ilyen típusú leválasztó a legtöbb esetben, telepítése a szállítószalagok, miután a szállított anyag, amelyből el kell távolítani a vas szennyeződések, gyakran nagy méretű, súlyú több kilogramm. Jelenleg az ilyen típusú szeparátorok népességnövekedés egy csaknem teljesen mágneses rendszer állandó mágnesekkel. Ezek fokozatosan felváltja a régebbi elektromágneses szeparátorok, mert hatékonyabb és gazdaságosabb.

Ebbe a csoportba tartoznak a következő termékek:

  • Téglamágneseket - többnyire egyszerű mágnesek szerelt mágneses ferrit rendszer. Tisztítás kézzel történik, így alkalmas olyan alkalmazásokhoz, ahol a vas szennyeződések a nyersanyag véletlenszerűen előfordulnak és a mágnes csak tisztítani csak alkalmanként, hosszabb időközönként.
  • zenekar elválasztó - lényegében ez egy téglamágneseket szerelve saját szállítószalag, amely biztosítja az automatikus tisztítási mágnes. Telepítés helyen, ahol a vas jelenlétében szennyeződések masszív és kézi tisztítás nem hatékony vagy teljesen automatizált műveletek. Szállítószalag újrajátsszák a múltat ​​foglyul ferromágneses szennyeződések tartályban vagy más közlekedési rendszer.
 
 
 
 

Szalagszeparátorok

Termékek felsorolása: Növekvő rendezés
Megjelenítve #:
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Teljes (asztali) verzió