Kategóriák
 
 
 
 
Garatmágnesek és mágneses rudak
 
 
 
 

Garatmágnesek, mágneses rudak és magboxok

Separation hálózatok és szűrőrudakat csak nagyon erős rendszer, kiváló ár / érték aránnyal. Ezeket használják elválasztására finom ferromágneses részecskék az ömlesztett anyag áramlását. Ők hozzák a meglévő csővezetékek, tölcsérek, csúszdák. Mágneses hálózatok széles körben alkalmazzák az élelmiszeriparban, műanyag, vegyipari, gyógyszeripari vagy mezőgazdasági termelés.

Annak biztosítása érdekében, ellenáll a korróziónak és a szeparátorok jó mechanikai ellenállás, a mágneses rendszer mindig egy rozsdamentes acél tok (304). Ha a követelmények higiéniai a telepítési környezetben meghúzni (élelmiszer- és gyógyszeripar), csomagolás a mágneses rendszer rozsdamentes acélból 1.4404, amelynek felülete is különleges felületi kész (elektrolit polírozás).

Nagyságát és konfiguráció a mágneses rendszer gondosan skalkulované olyan, hogy a szétválasztás hatásosságát, és megakadályozzák az eltömődés a közlekedési rendszer. Mágneses pólusok és hálózatok lehet egy ferrit mágnes rendszer (maximum használat hőmérséklete 150 ° C) vagy nagyobb teljesítményű neodímium mágneses rendszer (90 ° C). Tér mágneses rácsok lehet szerelni elszívó tisztítására egyszerűsítés által fogott ferromágneses szennyeződéseket.

Magboxy a teljes elválasztása egység, amelynek mágneses elválasztással rendszer tartalmaz mágneses rács, vagy szűrőrudak, hogy közvetlenül beszerelés csövek segítségével karimával. Ők is szállítható kézi vagy automatikus tisztítás.

 
 

Garatmágnesek és mágneses rudak

Termékek felsorolása: Növekvő rendezés
Gyártók: 
Megjelenítve #:
 

Mágneses gyűjtő rudak

mágneses eszközök apró ferromágneses hulladék gyűjtésére
-től 17.388 Ft
-től 38.934 Ft
-től 13.230 Ft

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Teljes (asztali) verzió