Kategóriák
 
 
 
 
Mágneses fűrészpor szeparátorok
 
 
 
 

A mágneses szeparátorok forgácsot

Mágneses szeparátorok bejelentések mágneses rendszerek tisztítására tervezték a hűtés, kenés és mosófolyadékok (emulziók, olaj) ferromágneses szennyeződéseket. Alkalmazásra találhatnak szerszámgépek gyártása finom ferromágneses chipek például. darálók, szalagfűrész és hasonlók.

A tisztítási módszer lehet osztani a következő csoportok:

  • rendszerek automatikus tisztítási - ferromágneses részecskéket összegyűjtjük egy forgó mágneses dob, majd megtörölte a mechanikus lehúzó ömlik a gyűjtőtartály. Ezek a jelzések típusai MOP, amelyek gyakran már része köszörű.
  • Kézi tisztítás rendszerek - egyszerű mágneses rendszerek Ferrit vagy neodímium mágnesekkel, amelyek illeszteni kádak hűtés emulziót, majd fokozatosan csapdába ferromágneses részecskéket. Egy idő után meg kell húzni őket a fürdő és tisztítani a kifogott ferromágneses szennyeződéseket. A tényleges tisztítási egyszerű és gyors, mert általában felszerelhető páraelszívó.

Ez a termék kategória közé tartoznak a különböző mágneses pólusok manuális tisztításra gépek Ferro, takarítás a T-slot íróasztalok és hasonlók.

 
 

Mágneses fűrészpor szeparátorok

Termékek felsorolása: Növekvő rendezés
 

Mágneses fűrészpor szeparátor

Priebežná separácia z kvapalín.
608.580 Ft

MFSR mágneses filter

Mágneses kiválasztás hűtőfolyadékokból.
-től 4.895 Ft

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Teljes (asztali) verzió