Kategóriák
 
 
 
 

Mágneses szeparátorok és vaskiválasztók

Bakker_new_logo.jpg

A vas az egyik leghasználtabb nyersanyag az iparban, de másrészről apró vas darabok, szemcsék sokszor nem kívánatosak a befejezett termékekben, nyersanyagokban - főleg élelmiszer-, műanyag-, gyógyszer-, vegyiparban és sok más területen. Nyersanyagokba és kész termékekbe sok különböző módon juthatnak apró vagy akár nagyobb vas darabok is - forgácsok marási műveletek után, szögek, csavarok, letört fém alkatrészek , amelyek belejutottak a szállító rendszerbe - ez csak néhány példa arra, hogyan keletkezhet fém szennyeződés. Ezt a szennyeződést sikeresen el lehet távolítani mágneses szeparátorok és filterek használatával szilárd vagy folyékony anyagokból.

Mágneses szeparátorok használatára több ok van: nagy értékű technológiai rendszerek védelme - kockázat, hogy a vállalat elveszti jó hírnevét - vagy a jogszabályok betartása fogyasztóvedelem területén (HACCP, EHEDG). A mágneses szeparátorok ferrit, neodímium vagy AlNiCo mágneses rendszerrel lehetnek ellátva. a megfelelően tervezett mágneses szeparátorok hatékonyan képesek műkodni anélkül , hogy negatívan befolyásolnák a gyártási folyamatot.

A következő oldalak áttekintést kínálnak mágneses szeparátorok terén. Abban az esetben, ha nem talál olyan rendszert, amely megfelelne az Ön igényeinek, kérjük, lépjen velünk kapcsolatba és mi segítünk megtalálni a megfelelő megoldást az Ön problémájára mágneses szeparáció és vaskiválasztás területén.


Mágneses szeparátorok felhasználása a gyakorlatban:
 

Filter_aplikacia.jpg magbox_aplikacia.jpg
Mágneses filter csokoládé termelésnél MAGBOX - malom és élelmiszeriparban
   
magbox_aplikacia_2.jpg pasovy_aplikacia.jpg
MAGBOX - mag és takarmány termelésnél Szalagszeparátor hulladék feldolgozásnál
   
sklzovy_aplikacia_2.jpg Trubkovy_magnet_aplikacia.jpg
Csúszda szeparátor műanyagiparban Csőszeparátor malomiparban
   
Bubnovy_aplikacia.jpg  
Dobszeparátor ásványi nyersanyagok termelésnél  

 

Mágneses szeparátorok különböző iparágakban vannak felhasználva, eben a fejezetben bővebb információk találhatók az egyes típusokról. A mágneses szeparátorokat több kategóriába lehet csoportosítani attól függően, hogy milyen iparágban vannak használva:

  • mágneses szeparátorok ipari alkalmazásra
  • mágneses szeparátorok élelmiszeripari és gyógyszeripari alkalmazásra (EHEDG)
  • színesfém mágneses szeparátorok (Eddy current)
 
 
 
 
több kategória

Mágneses szeparátorok

Termékek felsorolása: Növekvő rendezés
Gyártók: 
Megjelenítve #:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Teljes (asztali) verzió