Kategóriák
 
 
 
 

Mágnesfóliák

EasyPrint Steel

EasyPrint Steel

Az anyag helyettesíti a hagyományos nyomtatható fóliákat.
Gyártó:SELOS
Cikksz.:11.700
Hozzáférhetőség
Szállítási határidő: Kérésre
Ár: 5.205 Ft
6.246 Ft áfával
:
seller_img
Segítségre van szüksége? Vegye fel a kapcsolatot a szakertőnkkel
Panák Zsuzsanna (HU)
Tel.: +36 20 627 0871
E-mail: info@magnesek.hu

Variációk:
NévElérhetőségÁrMegvesz
Vastagság: 0.17 mm, Kivitelezés: fehér félfényes, Méretek: 1070 mm x 1 m
11.700
Kérésre 6.246 Ft

A termék leírása

- a legújabb közvetlen nyomtatásra alkalmas vas bázisú ferromagnetikus fólia. Lehet rá nyomtatni külonböző tintákkal (solvent, eco-solvent, UV tinták,...) és nyomtató technológiákkal. Ez az anyag képes helyettesíteni a reklám iparban használt hagyományos öntapadós vinyl fóliákat. Az EasyPrint Mag fóliával ellentétben, az EasyPrint Steel elhelyezéséhez  előszor mágnes fólia réteget kell kialakítani - erre a célra megfelel a 0.52 mm vastag anizotropikus mágnes fólia.

EasyPrint Steel mágnesfólia használata:

 

Az EasyPrint rendszer előnyei:
1. egyszerű használat: nagy formátumok egyszerű elhelyezése, nem szükséges semmilyen különleges kiképzés vagy eszközök, nem hagy buborékokat és hullámokat mint a az öntapadós vinyl fóliák. Egyenesen  a mágnesfóliára nyomtatnak ami időt és munka költséget spórol.

2. egyszerű csere: az EasyPrint fóliák kicserélése olyan egyszerű, hogy bárki képes kicserélni. Fóliákat több rétegbe lehet egymásra elhelyezni, és az egész csak néhány másodpercig tart. Nagyon fontos hogy ezek a fóliák nem teszik tönkre a hátsó falat - a legtöbb öntapadós vinyl fólia megrongálja a reklám hordozó falat.

3. egyszerű nyomtatás: EasyPrint fóliákra lehet nyomtatni különböző nyomtató technológiákkal (digitális nyomtatók és plotterek, UV nyomtatók) és tintákkal (vizes bázisú, solvent, eco-solvent, UV tinták), beltéri és kültéri felhasználáshoz.

Új hozzászólás:

...

Válasz hozzáadása hozzászóláshoz:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Teljes (asztali) verzió