Kategóriák
 
 
 
 
Mágneses rácsok, rudak és magboxok
 
 

Mágneses rácsok, rudak és Magbox

A mágneses szűrőrudak szilárd és folyékony anyagokat szállító rendszerekben használhatók, erős neodímium mágneses rendszerrel vannak felszerelve, amely biztosítja a mély mágneses teret és ezáltal a ferromágneses részecskék hatékony elválasztását. Vízálló rozsdamentes acél tokban található szűrőrudak. Az önálló telepítéshez szerelési furatok nélkül is megtervezhetők, egy vagy két menetes lyukkal a meglévő rendszerekbe történő egyszerűbb telepítés érdekében.

A mágneses rácsok egyszerű elválasztó rendszerek, amelyek mágneses szűrőrudakból állnak, és könnyen és gyorsan felszerelhetők csövekbe, csúszdákba, garatba. A rácsok két változatban kerülnek forgalomba - a szokásos és a könnyen tisztítható kivitel extrahálóval a rácsok tisztításának megkönnyítése érdekében. A mágneses rácsokat olyan rendszerekben alkalmazzák, ahol alacsony a ferromágneses szennyeződés jelenléte.

A magboxok teljes elválasztó egységek, amelyeket csővezetékekbe történő felszerelésre terveztek. Alapkivitelben mágneses rácsok nélkül szállítják, és felszerelhetők standard vagy könnyen tisztítható elválasztórácsokkal egy vagy két sorban.

A Power-Mag elválasztó rendszer, amelyet kifejezetten olyan alkalmazásokhoz fejlesztettek ki, ahol alacsony mágneses elválasztó magasság, erős mágneses rendszer és minimális az elválasztó eltömődés kockázata szükséges. A mágneses rudak téglalap keresztmetszetűek, az elválasztók elszívóval vannak felszerelve. A mágneses mezőt és a mágneses rendszer alakját kifejezetten olyan anyagokban való felhasználásra tervezték, amelyek nem folynak szabadon és / vagy hajlamosak tapadni és felhalmozódni a szerkezet felületére.

Powermag_EHEDG_tech.jpg

 
 
 
 

Mágneses rácsok, rudak és magboxok

Termékek felsorolása: Növekvő rendezés
Megjelenítve #:
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Teljes (asztali) verzió