Kategóriák
 
 
 
 
Garatmágnesek és mágneses rudak
 
 

Mágneses rácsok és bárok

A mágneses szűrő rúd lehet használni a rendszerek szállítására szilárd és folyékony anyagok rendelkeznek egy erős neodímium mágneses rendszer, amely lehetővé teszi egy mély mágneses mező, és ezáltal befolyásolja szétválasztása a ferromágneses részecskéket. A szűrőrudakat tárolt vízálló rozsdamentes acél tok. Lehet szabad montýžnych nyílások a külön telepítést egy vagy két menetes furat az egyszerű telepítés a meglévő rendszerekkel.

Mágneses rácsok egyszerű szétválasztó rendszerek szűrés álló mágnesrudakat, hogy könnyen és gyorsan beépíthető csövek, csúszdák, tölcsérek. Rácsok szállítják két változatban - szabványos és könnyen tisztítható kivitel egy elszívó, hogy egyszerűsítse a tisztító lereszeljük. Mágneses rácsot használnak a telepítéshez olyan rendszerekben, ahol jelenlétében ferromágneses szennyeződések alacsony.

Magboxy komplett elválasztó egység beépítésre tervezték a vezetékekben. Normális esetben jönnek nélkül mágneses rácsok, ők is felszerelhető szabványos vagy könnyen tisztítható szétválasztása növekszik az egy vagy két sorban.

Teljesítmény-Mag egy elválasztó rendszer, melyet speciálisan kifejlesztett alkalmazások, ahol szükség van rá, egy kis mennyiségű mágneses szeparátor, egy erős mágnes rendszer és egy minimális kockázata eltömődés a szeparátor. A mágneses pólusok négyszögletes keresztmetszetű, vannak ellátva szeparátor páraelszívó. A mágneses mező a mágneses rendszer és alakja kifejezetten használható anyagok, amelyek nem áramlik szabadon, és / vagy hajlamosak megtapadni és felhalmozódnak a felszínen a szerkezet.

Működési elv Power-Magu:

Powermag_EHEDG_tech.jpg

 
 
 
 

Garatmágnesek és mágneses rudak

Termékek felsorolása: Növekvő rendezés
Megjelenítve #:
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Teljes (asztali) verzió