Kategóriák
 
 
 
 
 

A mágneses szeparátorok az élelmiszer- és gyógyszeriparban

A fém az egyik legszélesebb körben használt anyagok az iparban. Azonban ... a fém részecskék nemkívánatos a végtermékek, üres, vagy kiindulási anyagok - különösen, amikor az élelmiszeriparban. A cég nagy erőfeszítéseket, hogy megszüntesse az ilyen nem kívánt részecskék. Ez kezelhető, nagy sikerrel mágneses szeparátor. SELOS egy régi szolgáltató és tanácsadó területén a szeparációs rendszerek ipari fémek. Kínálunk komplett megoldásokat mágneses elválasztással élelmiszer-, gyógyszer- és vegyipar.

SELOS szétválasztó rendszerek megfelelnek az összes törvény által előírt szabályoknak és előírásoknak.
 

food.jpg

Fokozott követelményeinek élelmiszer-higiéniai jogszabályok vezettek a fejlesztési egy sor új mágneses elválasztással tervezve, hogy az ipari szektorban.

Vállalatok nem csak ezen a területen kell foglalkozni a kockázatelemzést. Gyakran használják rendszer HACCP (Hazard Analysis Critical ellenőrzési pontok). Ez a rendszer, valamint az EHEDG és FDA előírásoknak használták a fejlesztés és a gyártás és a szétválasztó rendszerek. A fejlesztés során az új sorozat elválasztó már csak csúcsminőségű anyagok. Ezért minden rendszer magas minőségű rozsdamentes acélból készült. Sőt, minden elválasztó használják a legmegfelelőbb formában rendkívül erős neodímium mágnes az ilyen típusú alkalmazás. Minden varratok vannak kialakítva, mint egy vízálló felületek, amelyek érintkezésbe kerülnek a termék átesett a folyamat az elektrolitikus polírozás. Az alakja a szeparátorok úgy van kialakítva, hogy elkerülje szakadjon meg a termék (lekerekített élek). A fejlesztés azt is látta, hogy a könnyű eltávolítását elfogott fém részecskéket, ami csökkenti a berendezés állásidő minimális.

Minden szétválasztó rendszerek az élelmiszeriparban és a gyógyszeriparban vannak felszerelve neodímium (NdFeB) mágneses rendszer, és mindegyik alkalmas telepítését a veszélyes területeken 22. zónában kategória III (ATEX).

Ebben a kategóriában, mágneses szeparátor lásd további információkat és az alábbi típusok:

  • Plate és csúszda elválasztó
  • Szűrőrudak, mágneses hálózatok és magboxy
  • Mágneses szűrők
 
 
Szeparátorok élelmiszer- és gyógyszeriparban
 
 
 
 
több kategória

Szeparátorok élelmiszer- és gyógyszeriparban

Termékek felsorolása: Növekvő rendezés
Megjelenítve #:
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Teljes (asztali) verzió