Kategóriák
 
 
 
 
 

A mágneses szeparátorok az élelmiszer- és gyógyszeriparban

A fém az iparban a legszélesebb körben használt anyagok egyike. A fém részecskék azonban nemkívánatosak a késztermékekben, a félkész termékekben vagy az alapanyagokban - különösen az élelmiszeriparban. A vállalatok nagy erőfeszítéseket tesznek a nem kívánt részecskék eltávolítására, amelyeket nagy sikerrel el lehet távolítani mágneses elválasztókkal. A SELOS hosszú távú beszállító és tanácsadó az ipari fémszétválasztó rendszerek területén. Kínálunk teljes mágneses elválasztási megoldásokat az élelmiszeripar, gyógyszeripar és vegyipar számára.

SELOS szeparáló rendszerek megfelelnek az összes törvény által előírt szabályoknak és előírásoknak.
 

food.jpg

Az élelmiszer-higiéniai jogszabályok fokozott követelményei az ipari mágneses elválasztó rendszerek új sorozatának kifejlesztéséhez vezettek.

A vállalatoknak nemcsak ezen a területen kell kockázatelemzéseket végezniük. Ehhez gyakran használnak veszélyelemzési kritikus ellenőrző pont (HACCP) rendszert. Ezt a rendszert, az FDA és az EHEDG szabványokkal együtt, elválasztórendszereink fejlesztésében és gyártásában is felhasználták. Az elválasztók új sorozatának fejlesztése során csak első osztályú anyagokat használtak. Ezért minden rendszerünk kiváló minőségű rozsdamentes acélt használ. Ezen felül minden szeparátorunk az ilyen típusú alkalmazáshoz a rendkívül erős neodímium mágnesek legmegfelelőbb formáját használja. Minden hegesztést vízállónak tervezték, és a termékkel érintkezésbe kerülő felületek elektrolitikus polírozáson mennek keresztül. Az elválasztók alakja úgy van kialakítva, hogy ne szakadjon el a termék (lekerekített élek). A fejlesztés során gondoskodtak arról, hogy a beszorult fémrészecskéket kényelmesen eltávolítsák, ezáltal minimalizálva az állásidőt.

Az élelmiszer- és gyógyszeriparban alkalmazott összes elválasztórendszer neodímium (NdFeB) mágneses rendszerrel van felszerelve, és robbanásveszélyes légkörben való felhasználásra alkalmasak a III. Zóna III. Kategóriájába (ATEX).

Ebben a kategóriában a mágneses elválasztók további információkat és a következő típusokat találják:

  • Lemez- és csúszda elválasztók
  • Szűrőrudak, mágneses rácsok és magboxok
  • Mágneses szűrők
 
 
Szeparátorok élelmiszer- és gyógyszeriparban
 
 
 
 
több kategória

Szeparátorok élelmiszer- és gyógyszeriparban

Termékek felsorolása: Növekvő rendezés
Megjelenítve #:
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Teljes (asztali) verzió