Kategóriák
 
 
 
 
 
Vezérlő elektromágnesek
 
 
 
 

Vezérlő elektromágnesek

Vezérlő elektromágnesek egy elektromos készülék, amely elvégzi a korlátozott lineáris, vagy forgó mozgás. Mi lehet osztani több alcsoportra:

Emelés elektromágnesek eszközei, amelyek esetében a lineáris mozgást rögzíti az intézkedés a mágneses mező a meghajtó tekerccsel. Emelés elektromágnes lehet egészíteni állandó mágnes, hogy segítsék elő és tartsa a horgony felépítmény nélküli teljesítmény (watt). Ők lehet gyártani formatervvel DC vagy AC feszültséget. A különbség a kettő között az építőiparban. Tekercsek szállítható ingyenes csatlakozás és pájkovacími hurkok vagy tekercsek dugóval vagy sima csatlakozás.

Rotációs mágnesszelepek olyan eszközök, amelyekben a forgási mozgása a korlátozott szög a interferencia által okozott mágneses tér által generált hajtás tekercselés.

A szolenoid szelep vezérlésű készülék, hogy a tervezés és a technikai paraméterek lehetővé szabályozó szelepek gáz vagy folyadék keveréke. A kapcsolási mágnesszelep nyitja vagy zárja a szelepet. Az arányos mágnesszelep lehet folyamatosan módosítja az áramlási sebesség vagy a nyomás a keverék, amely vezérli egy szelep, az erő arányos a gerjesztő áram (által meghatározott elektronikus vezérlő egység).

 
 

Vezérlő elektromágnesek

Termékek felsorolása: Növekvő rendezés
 
EKJ 3626 elektromágnes tekercsek
Sklad

EKJ 3626 elektromágnes tekercsek

Tekercsek az EKJ 3626 típusú elektromágnesekhez.
9.450 Ft

HEVS blokkoló elektromágnesek

Ajtók, ajtórendszerek, különböző mechanikus rendszerek lezárása.
85.050 Ft
EVJ vezérlő elektromágnesek
Sklad
-től 34.020 Ft

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Teljes (asztali) verzió